Accountmanager in de chemie worden?
Wij zijn op zoek naar (verkooptalenten) franchisenemers die zich aangesproken voelen door de woorden: persoonlijk contact, hoogwaardige producten en klantgericht werken.

BlueLine Products is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in deverkoop van hoogwaardige afdichtings- en constructielijmen voor de industrie, bouw en automotive. Persoonlijk contact, hoogwaardige producten en klantgericht werken zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en niet voor niets is onze slogan: "passion for quality".

Bij BlueLine Products zijn we gedreven, ondernemend en streven altijd naar meer. Ons assortiment breiden we dan ook regelmatig uit met nieuwe producten en we waarderen dat onze franchisenemers meedenken aan uitbreiding van ons assortiment. Zo kun je wensen van klanten uit jouw rayon opvangen en je klantenkring verder opbouwen, zonder zelf de investeringen te doen en de nodige opslag te regelen!

Wat kun je verwachten van BlueLine Products?
BlueLine Products biedt franchisenemers interne trainingen en studiemateriaal aan. Daarnaast is er continu persoonlijke en professionele ondersteuning. Als franchisenemer hoef je maar op 1 ding te focussen wat je het liefste doet: verkopen. De facturatie, debiteurenbeheer, verzending en voorraadbeheer verzorgen wij geheel voor je.

Interesse?
Neem dan contact met ons op!

Annerens Verheij 06 - 344 75 184
Nick van Miltenburg 06 - 101 31 853